Проєкти компанії Zim Group вибороли перемогу в 4-х категоріях Міжнародного Конкурсу Нерухомості European Property Awards!

16.10.2020
Цього року компанія ZIM Group отримала запрошення стати конкурсантом Міжнародного Конкурсу Нерухомості

International Property Awards

.

Сьогодні ми отримали довгоочікувану приємну новину про високу оцінку міжнародних експертів та перемогу в номінаціях Architecture Multiple Residence (Allure Residential Complex), Office Architecture (Bionic Business Centre), Office Development (Bionic Business Centre) та Mixed Use Development (Paradise Avenue).
European Property Awards – це масштабна, престижна та широковідома премія, яка проводиться вже 27 років. Конкурсантів оцінює незалежна комісія із 80 членів журі, яку очолює Лорд Кейтнесс, Лорд Бест, Лорд Веверлі та члени Палати Лордів в Парламенті Великобританії.
Дякуємо всій команді ZIM Group за плідну роботу та новий вагомий спільний здобуток!
11 грудня 2020 року відбудеться офіційна церемонія нагородження, де буде оголошено фінальний результат всіх конкурсантів.
З нетерпінням чекаємо цього дня! Пишаємося тим, що саме українські проєкти стали одними з найкращих, а результат нашої роботи має нагоду стати архітектурною окрасою столиці України!